Àpats i tapes

Dinars, sopars i esmorzars de forquilla, tot això és el que ofereix l'Hostal Universitat al seu restaurant homònim situat al centre de Cervera. Propostes de cuina catalana elaborats pel chef Sergi Dardé.

Servei d'esmorzar

Els nostres hostes podran gaudir d'un esmorzar continental on trobaran pa de pages, varietat d'embotits i formatges. Però també cereals i pastes per acompanyar una amplia varietat de sucs, cafés o infusions.

Esmorzar de forquilla

Els divendres de mercat, i caps de setmana, podreu gaudir de diferents tipus de truites, cap i pota, arengades i entrepans freds o calents. Allò que a Catalunya, de tota la vida n'hem dit esmorzar de forquilla. Clar i català. 

Cuina de Lleida

Les Terres de Lleida gaudeixen d'una cuina autòctona rica, variada i marcada, de contrastos, en què el ressorgiment de nous cuiners es combina amb una tradició d'arrels mil·lenàries. Les cuines pirinenques i de les comarques d'interior, diferents i singulars, són un bon motiu per gaudir dels paisatges de la gastronomia de Lleida.

Cuina contemporania

La cuina tradicional lleidatana es fon amb la nova cuina moderna emprant ingredients de primera matèria lleidatana com l'oli de DO de les Garrigues, les verdures de l'horta de la Plana, la fruita dolça, herbes i condiments de la terra, un bon vi de la DO Costers del Segre... Aromes de tota la vida amb tocs de modernitat.

Productes de proximitat

Sota la marca Productes de la Segarra, hi trobarem un seguit de productes agroalimentàris de qualitat que es produeixen i/o comercialitzen a la nostra comarca, ells ens permeten tenir una carta amb personalitat i que representa perfectament la Segarra. Molts d'aquests productes els podràs adquirir a la nostra agrobotiga.